Seiteninhalt

Deutsches Weinlesefest | 01.10. - 11.10.2021

Duits Wijnoogstfestival: is, met de grootste wijnboerenprocessie in Duitsland, het hoogtepunt van het wijnfestivalseizoen van Pfalz en is de manier waarop Neustadt Thanksging viert. Hier zijn de hoogtpunten:

• In het wijndorp "Haiselscher" kun je starten met de viering vanaf 24 september - met wijn en specialiteiten uit de Pfalz.

• De wijnfestivalprocessie en het geweldige vuurwerk zijn de waardige eindspektakel van het Duitse Wijnoogstfestival

• Een belangrijk onderdeel van dit festival is het klerrijke amusementspark op het stationsplein, met zijn wijnproefkraampjes, reuzenrad, schommelattractie en veel meer.

Winzerdorf Haiselscher 24.09.2021

Voor de start van het Wijnfestival wordt het dorp "Haiselscher" geopend. Hier worden nieuwe wijn en Paltswijn geserveerd met specialiteiten uit de Pfalz. Er is ook een gevarieerd podiumprogramma en live bands.

Winzerfestumzug 10.10.2021

De grootste Wijnfestivalparade van Duitsland op 10 oktober vormt het hoogtepunt van het vintagefestival. Dit wordt jaarlijks bezocht door meer dan 100,000 bezoekers, die de vele net-bekroonde wijnkoninginnen en -prinsessen en muziekgroepen bewonderen.

Feuerwerk 11.10.2021

Het vuurwerk is het hoofdevenement van het Duitse vintagefestival en begint om 21.30 iin de avondlucht. Alle bezoekers van het festival hebben perfect zicht op het spektakel, waarbij muziek te horen is.

Hier verdere informatie in het Duits